top of page

Leerlingen vertellen

Youp uit Hoogland

Ik kwam bij Michael nadat ik via internet een theorie test gedaan had. Meteen vanaf de eerste les voelde ik een klik en wist ik dat er veel gezellige lessen zouden volgen. Met uiteindelijke gevolg dat ik mijn praktijk gehaald heb en dat ik nu met vertrouwen op de weg kan rijden.

 

Dankjewel Michael!

Rick uit Bunschoten / Spakenburg

De lessen bij rijschool Thomas duren 2 uur, dit vind ik heel fijn omdat je dan rustiger de les kan rijden, anders moet je zo snel weer terug naar huis.
Michael past zijn lessen zo aan dat ze voor jou zelf het beste zijn. Na veel gezellige lessen wil ik Rijschool Thomas heel erg bedanken voor alles!
Echt een aanrader om hier je rijbewijs te halen!

Ruben uit Bunschoten / Spakenburg

Rijschool Thomas is een super rijschool. Michael legt alles rustig uit en geeft je alle tijd die je nodig hebt. Ook hangt er altijd een fijne sfeer in de auto. Michael ontzettend bedankt voor de goede lessen.

Ik ga van mijn rijbewijs genieten!

Margot uit Hoogland

In verband met een verhuizing naar het buitenland heb ik op aanraden van mijn vader een aantal rijlessen in Nederland genomen. Ik heb autisme en was daarom op zoek naar een rijschool die hier veel ervaring mee heeft. Vandaar dat ik voor Rijschool Thomas heb gekozen. In totaal heb ik 15 uur les gehad van Michael en daarmee een goede basis gelegd voor mijn verdere rijlessen in Zweden. 
Michael is een erg fijne instructeur; hij legt alles rustig en duidelijk uit. Aan het eind van iedere les evalueerde we hoe het ging en de les daarna kregen de zwakke punten extra aandacht. Dit heeft mij erg geholpen. Tot slot vond ik het prettig dat de lessen makkelijk waren in te plannen op momenten die mij uitkwamen.

Heel erg bedankt Michael voor de fijne lessen!

Autisme

Laura uit Bunschoten / Spakenburg

Ik heb een hele fijne ervaring gehad met Michael. Hij is relaxed en houdt van een geintje! 
Super bedankt voor alles en vooral voor de goede coaching! Daardoor ben ik in 1 x geslaagd. 

Je bent een aanrader voor iedereen ! ☺

 

Faalangst

Marcel uit Amersfoort

 

Ik kwam bij Rijschool Thomas terecht omdat ik na een aantal jaar minimaal rijden me weer vertrouwder in de auto wilde voelen. Voor mij was Michael een geweldige leraar die je op een prettige manier uitlegt hoe je moet handelen in het verkeer, en dat in veel gevallen ook zelf voordoet. Wat ik erg prettig vond was zijn gebruik van een tablet om visueel te maken welke handelingen precies onderdeel zijn van een verkeerssituatie. Dit hielp mij om de informatie beter op te nemen. Daarnaast is Michael ook een prettig mens, die zowel op goede en mindere momenten in je rijles altijd positieve input levert. Overweeg je rijles te nemen of juist je rijervaring bij te spijkeren, dan kan ik Michael van harte aan je aanbevelen.

Opfrislessen

Heleen uit Soest

Rijschool Thomas is mijn 2de rijschool.
Bij de eerste had ik, na mijn praktijkexamen, niet het idee dat ik voldoende geleerd had en was daardoor ook erg onzeker. Daarom heb ik besloten om van rijschool te wisselen.
Michael van Rijschool Thomas heeft een fijne manier van lesgeven. Je leert alles zeer zorgvuldig en met goede uitleg. En natuurlijk ben ik geslaagd.

Email van de moeder van Heleen

Hoi Michael,
Ik wil je graag bedanken voor de wijze waarop je mijn dochter begeleid hebt. Je hebt haar echt meer zelfvertrouwen gegeven en natuurlijk met een fantastisch eindresultaat. Door jouw rijmethode is zij zelfs invoegen leuk gaan vinden! 
Je bent een topper.

Met vriendelijke groet,

Astrid

Anneke uit Bunschoten / Spakenburg

Ik heb bij Michael een opfriscursus gedaan, het rijden op de snelweg vond ik niet prettig en reed daardoor ook vaak met een omweg naar mijn bestemming! Dankzij Michael is mijn angst hiervoor verdwenen. 
In de auto een ontspannen sfeer. Michael deed op enkele punten de oefening eerst voor en vertelde daarbij duidelijk wat hij deed en waar ik op moest letten. Daarna was het mijn beurt, ook hier duidelijke en rustige instructie wat en hoe ik het moest doen.
Mijn angst is verdwenen en ik kan weer in vrijheid de snelweg op!

Bedankt Michael

Rijangst

Joris uit Amersfoort

Ik ben via internet terechtgekomen bij rijschool Thomas. Michael heeft mij op een duidelijke en rustige manier leren rijden. Situaties werden soms aan de hand van een ipad of een klein speelgoedautootje uitgelegd, wat niet alleen heel grappig maar ook heel overzichtelijk is. Een hele fijne, aardige en bekwame instructeur! Michael bedankt! 

Ik raad Rijschool Thomas zeker aan.

Kim uit Bunschoten / Spakenburg

Via mijn broertje ben ik bij Michael terecht gekomen. Een rij-instructeur die altijd rustig blijft en niet boos wordt of gaat schreeuwen als je iets verkeerd doet. Dat is zeker iets wat ik nodig had, anders klap ik dicht. Vol trots mag ik zeggen dat ik geslaagd ben! 
Zonder Michael was dit nooit gelukt!

Bedankt voor alles! 🙂

Faalangst

Jan uit Amersfoort

Hele fijne rijschool, ziet goed waar je nog aan kan werken en de omgang is erg prettig.

Absolute aanrader !

ADHD

Stefan uit Bunschoten / Spakenburg

 

Michael legt alles rustig en goed uit zodat het heel duidelijk is en hij laat ook heel duidelijk zien hoe het allemaal moet. 

Het is een hele fijne rijschool.

Nora uit Leusden

Michael heeft vanaf les 1 gezorgd voor een fijne sfeer in de auto en heeft me altijd op mij gemak gesteld. Ook was hij niet te beroerd om dingen voor de honderdste keer uit te leggen of iets nog een keer voor te doen. Op deze manier heb ik veel vertrouwen gekregen in het autorijden en hoor ik nog dikwijls zijn aanwijzingen in mijn hoofd als ik nu zelf rijd. De lessen waren altijd gezellig en leerzaam.

Heel fijn!

Kim uit Amersfoort

Hele fijne lessen gehad bij Rijschool Thomas! 
Micheal is altijd heel rustig en legt alles op een prettige manier uit. Dit is wat ik nodig had om te slagen, en dat is gelukt! Zeker een aanrader! 
Bedankt voor de leuke, gezellige en vooral leerzame lessen. 

Manuela uit Bunschoten / Spakenburg

Ik heb voor rijschool Thomas gekozen vanwege mijn angst voor autorijden, welke is ontstaan na een auto ongeluk een aantal jaren geleden. Tijdens dit ongeluk was het aan het regenen waardoor ik een angst had gekregen voor het zowel rijden als passagier zitten in deze omstandigheden. Ik heb rijschool Thomas met deze informatie geïnformeerd, en dat ik toch wel graag mijn rijbewijs wilde gaan halen. En ik werd hierover snel gecontacteerd. Ik voelde mij direct op mijn gemak, omdat mijn hulpvraag centraal stond.
Tijdens een van mijn eerste rijlessen had ik een dag waarbij het regende, maar ik was zo bezig met de besturing van de auto en alles daaromheen dat ik niet eens de tijd had om mij druk te maken over de regen! Zo snel als mijn angst er was, ging deze ook weer weg. Ik voelde mij erg op mijn gemak tijdens de rijlessen, en hierdoor ook op mijn examen, waardoor ik in een keer geslaagd ben!

Ik bedank Michael en Minka voor de super begeleiding tijdens het gehele traject en de flexibelheid die jullie kunnen bieden in wijzigingen van rijles tijden. 

Mike uit Bunschoten / spakenburg

 

Ik heb hele goede lessen gehad. Alles werd goed en duidelijk uitgelegd, waardoor je weet wat je tijdens een les kunt verwachten en waar je nog aan moet werken. Wanneer je een foutje maakt legt Michael op een duidelijke en rustige manier uit hoe je dit de volgende keer kunt voorkomen. Ook steek je bij deze rijschool een stuk meer op dan andere rijscholen vanwege de 2 uur durende lessen. Dat scheelt ook weer in het aantal lessen dat je nodig hebt. Uiteindelijk in 1 keer geslaagd!

Bram uit Bunschoten / Spakenburg

Kenmerkend bij rijschool Thomas is de rust in de auto. De manier van lesgeven is zeer relaxed waardoor er geen intense prestatiedruk ontstaat. Mega fijn dus! Erg aan te raden om hier je rijopleiding te volbrengen.

Yvanka uit Bunschoten / Spakenburg

Heel veel moeite gehad om te beginnen met rijlessen, omdat ik er een hekel aan heb dat men op de vingers mee kijkt tijdens de lessen. Michael is daarin heel rustig, leert jou kennen en weet precies wat je wel of niet leuk vind. Hij combineert de lessen zo, dat je het leuk gaat vinden en met zin gaat rijlessen.

Rijschool Thomas is zeker een aanrader!

Thomas uit Bunschoten / Spakenburg

Blij na het lessen bij Rijschool Thomas! De lessen van 2 uur waren fijn zodat je genoeg tijd had om jezelf voor te bereiden op het praktijkexamen. Met resultaat! Bedankt Michael voor het lessen en succes voor de leerlingen die komen gaan 👍

Fleur uit Amersfoort

Mijn rijlessen begon ik met veel moeite om de bediening goed onder controle te krijgen, de koppeling was m'n grootste vijand. En nu ben ik geslaagd met de opmerking van de examinator: “Belachelijk goede controle over de bediening!”. En dat allemaal te danken aan Micheal!

Anneke uit Amersfoort


Ruim 25 jaar rij-ervaring en dan ineens niet meer de snelweg op durven....gelukkig was daar Michael! Het duurde even voordat ik de stap durfde te zetten, maar wat ben ik blij dat ik het gedaan heb!
Er was meteen een klik. Michael straalt rust en vertrouwen uit, houdt van een gezellig praatje en van humor! Zo waren de lessen altijd heel plezierig.
Ik ben Michael echt dankbaar dat hij mij het vertrouwen weer heeft teruggegeven. Natuurlijk heb ik dat zelf gedaan, maar met hem naast mij durfde ik het weer aan. Daarnaast kreeg ik ook nog veel waardevolle tips. Zo'n rij-instructeur gun je iedereen!

Dank Michael!!

Rijangst

Logo rijschool.png
bottom of page