top of page

Wie zijn wij

Even kennismaken

Mijn naam is Michael Thomas en samen met mijn vrouw Minka, die de financiële administratie doet, runnen wij deze autorijschool. Wij zijn met ons bedrijf sinds april 2016 actief in Amersfoort en omgeving.

Mijn afbeelding.jpg
Minka.jpg

Ervaring

Voordat ik ons bedrijf heb opgestart, gaf ik geruime tijd rijles bij een grote rijschool in Utrecht en was daar onder andere gediplomeerd faalangst rijinstructeur. In Utrecht hielp ik, ook vaak in het Engels, leerlingen uit het buitenland die hier in Nederland een rijbewijs wilden halen.

Naast het autorijles geven aan Engels sprekende  en reguliere leerlingen, begeleidde ik ook regelmatig leerlingen met Faal- en Rijangst en Adhd. Daarnaast verzorgde ik ook een Opfriscursus voor het autorijden. Naast het voorgaande geef ik tegenwoordig ook rijles aan personen met Autisme

Pluspunten


Mijn kracht, als rij-instructeur, is rust creëren in de auto waardoor de leerling niet teveel afgeleid wordt bij het besturen van de auto. Het aanbieden van een vaste structuur in de rijles, zorgt voor de nodige stabiliteit bij de leerlingen tijdens het autorijden. 

Klik als je meer wilt weten over een gratis proefles bij onze rijschool,

Logo rijschool.png
bottom of page