top of page

Je rijbewijs halen?

Wil jij je rijbewijs halen, dan moet je je daarvoor eerst aanmelden bij een autorijschool. Dat kan dan best even eng zijn omdat je op dat moment niet weet wat je kan verwachten. Om je wat zekerder te laten voelen, krijg je bij Rijschool Thomas eerst een gratis proefles om kennis te kunnen maken met de rij-instructeur. 

July-Ann-k.jpg

July-Ann is geslaagd en rijdt nu in een (gedeelde) Susuki Alto.

De proefles duurt ongeveer 100 minuten en bestaat uit:

1. Rijtest (60 minuten)

  • De rijtest is een echte rijles waarbij er gekeken wordt hoe snel jij praktische zaken van het autorijden eigen kunt maken.

2. Adviesgesprek (circa 40 minuten)

  • Na de rijtest komen we met je mee naar binnen om jou, en het liefst ook je ouders, uit te leggen hoe wij les geven. Daarbij geven we aan hoeveel rijlessen je waarschijnlijk nodig hebt om te kunnen slagen voor je praktijkexamen.

  • Tijdens het adviesgesprek nemen we natuurlijk ook alle tijd om je vragen en/of die van je ouders te beantwoorden.

Nog niet overtuigd?

Ben je na het lezen van de tekst hierboven nog niet helemaal zeker of onze rijschool bij je past. Misschien vind je het fijn om te lezen wat geslaagde leerlingen van onze rijschool en instructeur hebben gevonden.

 

Veel leesplezier met: Leerlingen Vertellen


Hopelijk tot binnenkort

Gratis.jpg

Gratis proefles ! ? 

Jazeker, als jij een volledige rijopleiding wilt, krijg je bij ons eerst een gratis proefles. Dus als jij op zoek bent naar een autorijschool in de omgeving van Amersfoort en wil je vrijblijvend kennismaken om te zien of je een klik hebt met de rij-instructeur. En wil je ook geïnformeerd worden hoeveel rijlessen je, waarschijnlijk, nodig zult hebben om te kunnen slagen voor je praktijkexamen. 

 

Neem dan nu contact op via ons  Contactformulier 

Wij bellen je dan zo snel mogelijk terug (binnen 24 uur) om een proefles af te spreken.

Bij onze rijschool is de proefles echt gratis en verplicht je tot helemaal niets. Bovendien wordt je voor je proefles thuis opgehaald en natuurlijk ook weer afgezet.

Stuart-k.jpg

Stuart is geslaagd en rijdt nu in een zwarte Mazda MX5 sportwagen met, zomers, open dak.

Logo rijschool.png
bottom of page